fbpx
 

Viceprimarul Cosmin Tabără: Stadionul Lego din Timișoara are autorizație de construire

Viceprimarul Cosmin Tabără: Stadionul Lego din Timișoara are autorizație de construire

Cosmin Tabără

Cosmin Tabără

Cosmin Tabără, viceprimarul municipiului Timișoara, a transmis că Stadionul Lego are autorizație de construire. Liberalul a precizat că urmează începutul procedurilor de a da ordinul de începere a lucrărilor.

„Am pornit la drum în administrație cu gândul că, atât timp cât voi fi în Primărie, voi face totul pentru a lăsa ceva în urmă, ceva ce, deocamdată, lipsește unei Timișoare moderne. Mulți au promis, dar eu m-am zbătut să se și întâmple.

Din prima zi am spus că voi lua proiectul stadionului “lego” în mâini și îl voi duce la final! Nu a fost ușor să conving pe toată lumea despre necesitatea lui, despre obligația noastră de a construi infrastructura sportivă și nu numai. Acest stadion va fi dedicat Timișoarei, tineretului, sportului.

Surprins, am constatat că aproape nimeni nu credea în el, dar, încetul cu încetul, am reușit să îi conving și pe cei mai sceptici.

Și, trebuie să recunosc, se cuvine să mulțumesc celor de la care am preluat Studiul de Fezabilitate al stadionului de la vechea administrație PNL, adică fostul primar Nicolae Robu”, a precizat Cosmin Tabără.

Sursa: Cosmin Tabără