fbpx
 

Sorin Ioan Bumb: Începem o nouă sesiune parlamentară

Sorin Ioan Bumb: Începem o nouă sesiune parlamentară

Sorin Ioan BUMB: începem o nouă sesiune parlamentară! Întoarcerea la lucrările Senatului înseamnă reluarea activității de legiferare. Voi acorda o atenție deosebită domeniului energiei, pe care am lucrat intens și în mandatul de deputat, pentru că românii trebuie să beneficieze de energie furnizată la prețuri corecte.

Alegerile interne din PNL au făcut agenda publică a verii, dar subiectele de interes pentru români sunt altele: prețurile, facturile, sănătatea, educația. Pentru acestea trebuie să venim urgent cu soluții legislative eficiente.

Vacanța parlamentară nu a însemnat o pauză în activitatea mea. Am avut întâlniri și vizite de lucru cu reprezentanții Ministerului Economiei, atât la București cât și în județul Alba, m-am întâlnit cu primarii din Alba și am rezolvat probleme punctuale. Inundațiile din această vară au dat peste cap viețile mai multor familii din Alba, dar împreună cu primarii și aleșii locali din zonă, am fost acolo și am căutat soluții pentru cei afectați.

În cifre, precedenta sesiune parlamentară a însemnat pentru mine: 18 inițiative legislative, 20 de declarații politice, 151 de întrebări și interpelări adresate miniștrilor (marea majoritate despre probleme de interes local, dar și politici publice de la nivel național).

Păstrez în continuare legătura permanentă cu oamenii din Alba. Problemele acestora, întârzierile în aplicarea legii, sau diversele disfuncționalități în relația cu ministerele vor constitui și în această sesiune subiectele interpelărilor pe care le trimit miniștrilor.


Source: PNL Noutati
Sorin Ioan Bumb: Începem o nouă sesiune parlamentară

Tags: