fbpx
 

Bilant de mandat – Marcel Bolos, Ministrul Fondurilor Europene

Bilant de mandat – Marcel Bolos, Ministrul Fondurilor Europene

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Bolos, si-a facut bilantul la finalul mandatului de un an, la carma  unui dintre cele mai performante ministere din Guvernul Orban:
„Mandatul din fruntea Ministerului Fondurilor Europene s-a desfășurat în condiții extrem de complicate, generate de întârzierile în implementarea proiectelor de infrastructură, de criza pandemică generată de Coronavirus, dar și de pregătirea a două categorii de documente strategice de importanță istorică pentru România:
* ACORDUL DE PARTENERIAT 2021-2027 și Programele Operaționale pentru Politica de Coeziune.
* și PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ pentru Mecanismul de Redresare și Reziliență.
Obiectivele asumate de mine în noiembrie 2019 la preluarea mandatului și indicatorii de performanță care ne fac astăzi să privim cu încredere „revoluția fondurilor europene” prin care am recăpătat încredere ca români că #SePoate nu ar fi putut fi posibili fără #ECHIPA din care au făcut parte Secretarii de Stat, Secretarul General, Secretarii Generali Adjuncți, Directorii Generali și Directorii de Direcții, Șefii de Servicii, fiecare Funcționar și fiecare Șofer care au ținut pasul cu ritmul nebun al acestor nici 14 luni în urma cărora rămâne ceva concret.
Vă mulțumesc tuturor în mod public pentru înțelegere, pentru răbdare, pentru că ați crezut în abordarea nouă propusă, pentru implicare. Vă mulțumesc și pentru divergențele inerente din care am învățat toți!
Și, probabil cel mai important!, vă mulțumesc în numele românilor ale căror vieți s-au schimbat în bine datorită muncii dumneavoastră, dragi colegi! Pentru că, așa cum am spus aproape zilnic, #BaniiEuropeniSchimbăVieți. În bine!
Și pentru că #RomâniiTrebuieSăȘtie performanța întregii echipe, în imaginile următoare las o sinteză a indicatorilor de performanță ai mandatului început cu entuziasm pe 4 noiembrie 2019 și încheiat acum, în decembrie 2020.
Like-urile și comentariile sunt adresate COLEGILOR din MFE fără de a căror muncă eu, ca ministru vremelnic, nu aș fi putut pleca acum cu fruntea sus, oricât de grele au fost aceste luni!
Plec mai departe cu încredere în Dumnezeu, căruia îi mulțumesc pentru încercarea și provocarea pe care mi-a dat-o, când România a fost la răscruce de drumuri.
Suntem deja pe drumul ireversibil al dezvoltării, pe care trebuie să îl continuăm! Pentru că #SePoate#DezvoltămRomânia cu #FonduriEuropene!
Sărbători fericite tuturor alături de cei dragi și de părinți! Să aveți grijă de ei, cât aveți bucuria să îi aveți alături!”


Source: PNL Noutati
Bilant de mandat – Marcel Bolos, Ministrul Fondurilor Europene