fbpx
 

Președintele CJ Iași Costel Alexe a participat la Școlii Generale V-VIII din comuna Stolniceni-Prăjescu

Președintele CJ Iași Costel Alexe a participat la Școlii Generale V-VIII din comuna Stolniceni-Prăjescu

Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași, a participat, astăzi, la inaugurarea Școlii Generale V-VIII din localitatea Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, în urma unui amplu proces de modernizare și reabilitare.

Costel Alexe: „Îl felicit pe primarul comunei Stolniceni-Prăjescu, Costel Hugianu, pentru tot efortul depus în reabilitarea și modernizarea Școlii Generale din localitatea Brătești, în urma unei investiții de aproximativ 2 milioane de lei, bani obținuți prin Programul Național de Dezvoltare Locală”.

„Peste 60 de elevi din Brătești vor beneficia, începând de astăzi, de condiții moderne de studiu, fiindu-le asigurată o educație de calitate”, a spus liberalul.

Acesta a subliniat că „tot prin PNDL elevii claselor I-IV au revenit, anul trecut,  în școala primară din Brătești, după ce instituția de învățământ a fost reabilitată și modernizată cu suma de peste 11,8 milioane de lei, ca o dovadă a implicării administrației locale pentru tot ceea ce înseamnă viitor”.

„Sprijinim și noi accesul la o educație echitabilă pentru elevii din mediul rural, iar prin proiectul Consiliul Județean Iași am obținut 1,5 milioane de lei pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Profesionale din Stolniceni-Prăjescu, o sumă impresionantă pe care o vom investi în reabilitarea și modernizare acestei unități de învățământ”, a precizat Președintele CJ Iași.

Liberalul a mai amintit că „prin proiectul Consiliului Județean Iași am obținut prin PNRR suma de 279.055 lei pentru achiziția unui microbuz electric destinat transportului elevilor din Stolniceni-Prăjescu, o investiție cu adevărat necesară pentru toate comunitățile rurale”.

„Le urez succes tuturor cadrelor didactice, dar și elevilor ce astăzi au pășit în această nouă școală primitoare, care le va oferi un mediu proprice de studiu!” a transmis Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași.

sursă: CJ Iași, Facebook

Articolul Președintele CJ Iași Costel Alexe a participat la Școlii Generale V-VIII din comuna Stolniceni-Prăjescu apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
Președintele CJ Iași Costel Alexe a participat la Școlii Generale V-VIII din comuna Stolniceni-Prăjescu