fbpx
 

Ialomița: Administrația liberală din Slobozia a accesat fonduri pentru mai multe proiecte de interes pentru comunitate

Ialomița: Administrația liberală din Slobozia a accesat fonduri pentru mai multe proiecte de interes pentru comunitate

Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, anunță progresul lucrărilor în desfăşurare pentru o parte dintre cele 16 proiecte în care sunt şantiere în lucru.

,,Am fost în teren pentru a urmări progresul lucrărilor în desfăşurare pentru o parte dintre cele 16 proiecte în care avem şantiere în lucru.

Lucrările de asfaltare pe Bulevardul Matei Basarab sunt în desfăşurare, urmând ca zilele următoare să fie turnat şi stratul de uzură pe porțiunea blocată traficului şi să dăm în circulație acest tronson cât mai repede posibil.

Avem câteva investiții în cartierul Bora care au demarat recent, dar a căror finalitate am fost asigurat de către constructori că va fi destul de devreme. O parte din străzile din Bora au fost deja pregătite pentru asfaltare şi se lucrează intens pentru a beneficia de vremea favorabilă.

Deasemenea, se montau echipamentele pentru noul loc de joacă şi se lucra pe terenul unde vor fi amplasate locuințele sociale. Noile locuințe sociale şi cantina socială ne vor putea permite să oferim condiții civilizate de trai cetățenilor care din păcate se află într-un moment al vieții lor în care au nevoie de asistență din partea autorităților.

Avem în lucru deasemenea şi zona pietonală de la Casa Armatei, unde lucrările sunt deja pe final de execuție şi abia aştept să inaungurăm împreună Grădina de Vară. Amfiteatrul este deja schimbat fundamental, mai sunt de finalizat lucrările de detaliu si refacerea peretelui de proiecție.

În Ansamblul Peco lucrurile au început de ceva timp să prindă contur, toate cele 4 fântâni sunt deja refăcute şi urmează zilele acestea să fie montați şi noii stâlpi de iluminat public. Această zonă, deşi un şantier cu mai multe dificultăți întâmpinate pe parcurs, va fi cu siguranță una de referință în oraşul nostru.

Ştiu că este un disconfort major, mai ales cu toate lucrările în desfăşurare concomitent, însă vă mulțumesc pentru răbdare şi vă asigur că până la sfârşitul anului disconfortul major se va finaliza.”, declară primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Dragoș Soare, Facebook

,,Astfel de investiții în Slobozia nu s-au desfăşurat niciodată şi am certitudinea că vom schimba din temelii aspectul şi calitatea vieții în comunitatea noastră.

În fiecare zi încercăm să dăm o utilitate fiecărui spațiu din oraş. Am făcut un progres considerabil în a asigura nu numai locuri de parcare de reşedință, dar şi de a crea spații verzi întreținute corespunzător.

În afara celor 16 proiecte în cadrul cărora se lucrează, finanțate din fonduri europene, avem zilnic în ultimii 3 ani ample lucrări de reamenajare şi de investiții susținute de către bugetul local.

A fost finalizată resistematizarea zonei din spatele Tribunalului Ialomița, fiind create 45 noi locuri de parcare rezidențială, dar şi pentru a deservi zona aglomerată a Tribunalului.

Au fost efectuate lucrări de canalizare, asfaltare, refacere alei de acces şi trotuare.

Sursa: Dragoș Soare, Facebook

Toate acestea nu ar fi fost posibile dacă nu am fi reuşit sa reziliem contractele pentru cele 11 garaje din zona.

Ştiu că sunt multe şantiere în lucru în oraş şi că acest lucru crează disconfort, însă consider că merită efortul pentru că am pierdut prea mult timp în dezvoltarea oraşului.”, mai adaugă primarul liberal Dragoș Soare.

Articolul Ialomița: Administrația liberală din Slobozia a accesat fonduri pentru mai multe proiecte de interes pentru comunitate apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
Ialomița: Administrația liberală din Slobozia a accesat fonduri pentru mai multe proiecte de interes pentru comunitate