fbpx
 

Consiliul Județean Vrancea investește în infrastructura rutieră a județului

Consiliul Județean Vrancea investește în infrastructura rutieră a județului

Consiliul Județean Vrancea investește în infrastructura rutieră a județului.

Pe drumul județean 204 D continuă turnarea stratului de uzură în satul Maluri, în cadrul unui proiect implementat de Consiliul Județean Vrancea, care prevede reabilitarea infrastructurii rutiere din comuna Vulturu, inclusiv tronsonul către Suraia.

Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, a vizitat vineri șantierul de la Maluri împreună cu primarul Nicușor Păcuraru, pentru a vedea la fața locului cum decurg lucrările.

”Îi asigurăm pe toți vrâncenii că ducem treaba la capăt! Este o lucrare complexă, foarte bine realizată, cu rigole, accesul în proprietăți realizat, acum se toarnă stratul de uzură și sperăm ca în cel mai scurt timp lucrarea să fie finalizată, astfel încât șoferii să aibă toate condițiile pentru un trafic în siguranță”, a spus președintele Cătălin Toma.

Proiectul „Modernizare DJ 204 D, sector Suraia – Vulturu km. 17+850 – km. 26+000, L=8,15 km., LOT I, sector Maluri – Maluri, km. 35+600 – km. 37+000, L=1,40 km., LOT II” prevede modernizarea a 9,4 km de drum. Valoarea proiectului este de 21 milioane lei, fiind aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

sursă: CJ Vrancea, Facebook

Articolul Consiliul Județean Vrancea investește în infrastructura rutieră a județului apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
Consiliul Județean Vrancea investește în infrastructura rutieră a județului