fbpx
 

Satu Mare: noua sală de sport din comuna Apa a fost finalizată – investiție de 7.5 milioane lei

Satu Mare: noua sală de sport din comuna Apa a fost finalizată – investiție de 7.5 milioane lei

Noua sală de sport din comuna Apa, județul Satu Mare, a fost inaugurată în prezența primarului Radu Trandafir, deputatului Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, ministrului Dezvoltării Adrian Veștea, dar și a primarului din Ardud Duma Ovidiu. Proiectul are o valoare de 7.572.174 lei, fondurile fiind asigurate prin Compania Națională de Investiții.

„Inaugurăm o sală de sport care va deservi multe generații de acum înainte. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această investiție. Domnului deputat care ne-a sprijinit când am avut probleme, domnului primar din Ardud Duma Ovidiu, care pot să spun că am făcut prima oară drum la București pentru această investiție”, transmite Radu Trandafir.

„Am toată convingerea că o astfel de investiție face bine atât comunității în care ne aflăm astăzi, cât și celorlalte comunități învecinate. Comunitate va deschide ușa tuturor care vor să organizeze fie antrenamente, fie competiții care să promoveze sportul și emoție în comunitate ca să avem o prezență cât mai bună”, adaugă Adrian Veștea.

„Dragi părinți, dragi copii, asta este alternativa la ceea ce reprezintă astăzi rețelele de socializare și alte preocupări pe care nu este bine să le facă copii. Trebuie să-i îndemnăm pe copii să facă sport pentru ca să-și ocupe timpul liber. Nu în ultimul rând, asta înseamnă sănătate

Investim în sport, investim în sănătate! Sportul și activitatea sportivă trebuie să fie în primul planul fiecărei comunități.”, precizează Adrian Cozma.

Sursa: Adrian Cozma

Articolul Satu Mare: noua sală de sport din comuna Apa a fost finalizată – investiție de 7.5 milioane lei apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
Satu Mare: noua sală de sport din comuna Apa a fost finalizată – investiție de 7.5 milioane lei