fbpx
 

CJ Vrancea continuă investițiile în infrastructura rutieră a județului

CJ Vrancea continuă investițiile în infrastructura rutieră a județului

Consiliul Județean Vrancea continuă investițiile în infrastructura rutieră a județului.

Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, a efectuat o vizită de lucru în comuna Dumitrești, acolo unde a început asfaltarea drumului județean 204P, o investiție esențială în zonă.

Asfaltarea drumului județean Dumitrești – Lăstuni, pe o lungime de 7 km, reprezintă o investiție implementată de UAT Dumitrești și susținută de Consiliul Județean Vrancea, care are ca termen de execuție 3 ani.

Alături de primarul Adrian Banaurs, președintele Cătălin Toma a afirmat că pentru investițiile importante este nevoie de timp, dar și de implicare din partea autorităților: ”Demonstrăm că se poate și iată că această problemă a drumului a fost rezolvată, cu calm și implicare. Vă mulțumim pentru susținere, împreună facem progrese!”.

Prin Hotărârea nr. 55/2022 Consiliul Județean Vrancea a transmis din administrarea CJ în administrarea Consiliului Local al comunei Dumitrești sectorul de drum județean DJ 204P dintre Dumitrești – Lăstuni, pe o perioadă de 6 ani, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare.

sursă: Consiliul Județean Vrancea, Facebook

Articolul CJ Vrancea continuă investițiile în infrastructura rutieră a județului apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
CJ Vrancea continuă investițiile în infrastructura rutieră a județului