fbpx
 

Dâmbovița: Preșcolarii din Odobești au fost primiți în grădiniță nouă

Dâmbovița: Preșcolarii din Odobești au fost primiți în grădiniță nouă

Niculae Alecu, primarul comunei Odobești, anunță că preșcolarii din satul Crovu se pot bucura de cele mai bune condiții în noua grădiniță.

,,Zi plină de emoții, la început de an școlar, în comuna Odobești. Preșcolarii din satul Crovu, comuna Odobești, au fost primiți în casă nouă.

De anul acesta, micuții se pot bucura de cele mai bune condiții în noua grădiniță inaugurată de primarul Niculae Alecu. Locaţia se aliniază grădiniţelor moderne prin standard de calitate şi serviciile educaţionale pe care le poate oferi.

Noua grădiniţă din satul Crovu reprezintă un mediu sigur şi adecvat pentru desfășurarea activităților zilnice. La inaugurare au participat primarul Niculae Alecu, alături de cei mici, părinți, de cadre didactice și oameni ai locului.

Primarul Niculae Alecu le-a transmis un mesaj emoționant, dar și vești bune în privința celorlalte unități de învățământ.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

„În localitățile unde se investeşte în educaţie, este asigurat viitorul. Investiţiile în educaţie din comuna Odobești nu se vor opri aici, educaţia fiind un domeniu foarte important pentru mine, pentru colegii din administrația locală, dar și pentru Consiliul Local, și facem acest lucru pentru a veni în sprijinul părinților care doresc să știe că pot merge liniștiți la serviciu în timp ce micuții lor învață, se joacă și se dezvoltă în condiții foarte bune şi sigure.

Țin să anunț pe această cale că avem pregătite proiecte prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru toate unitățile de învățământ de pe raza comunei Odobești, pentru că ne de dorim să le oferim, prin aceste proiecte, siguranţă părinţilor, pentru că România are nevoie de copii, are nevoie de viitor, fiindcă ei sunt viitorii primari, politicieni, oameni de ştiinţă sau dascălii de mâine.

 Asta înseamnă că noi trebuie să le asigurăm condiţiile necesare pentru ca acest învăţământ să performeze şi să aducă zâmbetul atât pe faţa micuţilor, dar şi pe cea a părinţilor.”,a declarat primarul Niculae Alecu.

Articolul Dâmbovița: Preșcolarii din Odobești au fost primiți în grădiniță nouă apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
Dâmbovița: Preșcolarii din Odobești au fost primiți în grădiniță nouă