fbpx
 

CJ Prahova: A fost construit sensul giratoriu la ieșire din Păulești pe DN1

CJ Prahova: A fost construit sensul giratoriu la ieșire din Păulești pe DN1

Iulian Dumitrescu, Președintele CJ Prahova, anunță că s-a dat în folosință sensul giratoriu de la Păulești.

,,După o analiză a accidentelor rutiere cu consecinţe grave produse în județul Prahova, au fost identificate cinci intersecții în care au loc accidente repetate, care se soldează cu pierderi de vieţi omeneşti şi cu răniri grave.

În punctul cel mai periculos (la intersecţia dintre DN1 E60 şi DJ155), Consiliul Județean Prahova, împreună cu CNAIR, au construit un sens giratoriu. Orice viață salvată contează.

În intervalul 2018 – 2022, în acel punct, au avut loc nu mai puţin de 25 de accidente rutiere soldate cu 2 morţi, 4 răniţi grav, 44 de răniţi uşor şi avarierea a 56 de vehicule.

Le mulțumesc domnilor Cristian Apostol, vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, și Sandu Tudor, primarul comunei Păulești, pentru implicarea și determinarea de care au dat dovadă în implementarea acestui proiect.

Urmează să rezolvăm problemele de infrastructură și din celelalte patru locuri identificate cu risc mare de producere a accidentelor rutiere:

La intersecția dintre DN1D şi DJ100B, în apropierea localităţii Drăgăneşti.

În Floreşti, la interescţia dintre DN1 E60 şi DJ720;

La Lilieşti, la intersecţia DN1 E60 şi DJ215;

La intersecția dintre DN1 E60 şi DJ100F.

Sunt intervenţii necesare pentru a face drumurile din Prahova mai sigure pentru cei care le folosesc.”, declară Președintele CJ Prahova pe pagina sa de Facebook.

Articolul CJ Prahova: A fost construit sensul giratoriu la ieșire din Păulești pe DN1 apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
CJ Prahova: A fost construit sensul giratoriu la ieșire din Păulești pe DN1