fbpx
 

CJ Iași: Rețeaua de canalizare din comuna Gropnița va fi extinsă

CJ Iași: Rețeaua de canalizare din comuna Gropnița va fi extinsă

Primarul Ionel Oneaga a semnat contractul de finanțare pentru extinderea rețelei de canalizare în comuna Gropnița, în valoare de aproximativ 25 de milioane de lei, conform declarațiilor făcute de Costel Alexe, președintele CJ Iași.

Fondurile pentru realizarea investiției sunt asigurate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Contractul de finanțare, în valoare de aproximativ 25 de milioane de lei, a fost semnat în prezența președintelui Consiliului Județean, Costel Alexe, și a secretarului general adjunct al Guvernului, Lucian Rusu. La eveniment au participat, de asemenea, Sorin Afloarei, vicepreședinte al CJ, Andrei Cazacu, administrator public al județului Iași, și deputatul Alexandru Muraru.

“Parteneriatul între autoritățile locale și centrale sprijină eforturile noastre de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii județene. Fondurile de la guvernul României sunt o oportunitate esențială pentru comuna Gropnița de a progresa și a dezvolta o infrastructură modernă, care să răspundă nevoilor actuale și viitoare ale locuitorilor. Felicitări primarului Ionel Oneaga!”, a transmis președintele CJ Iași, Costel Alexe.

sursă: Consiliul Județean Iași, Facebook

Articolul CJ Iași: Rețeaua de canalizare din comuna Gropnița va fi extinsă apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
CJ Iași: Rețeaua de canalizare din comuna Gropnița va fi extinsă