fbpx
 

Președintele CJ Iași Costel Alexe: Lucrările la Axa Strategică Iași – Botoșani s-au încheiat

Președintele CJ Iași Costel Alexe: Lucrările la Axa Strategică Iași – Botoșani s-au încheiat

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a anunțat finalizarea lucrărilor la Axa Strategică Iași – Botoșani.

Costel Alexe: „Lucrările la Axa Strategică Iași – Botoșani s-au încheiat, iar astăzi cele două județe sunt conectate printr-un drum complet modernizat, în lungime de 106 km”.

„Nu există investiție mai importantă într o comunitate mai mare decât cea în modernizarea drumurilor județene sau comunale, adică asfaltarea lor. Pentru că, dincolo de siguranța participanților la trafic, este foarte benefică pentru sănătate. Imaginați vă cât praf înghit toți acești oameni care practic locuiesc în proximitatea drumurilor de pământ sau de piatră”, a spus liberalul.

Președintele CJ Iași s-a aflat la Șipote pentru a recepționa axa Iași – Botoșani 106 km, despre care a precizat că este o legătură mai bună între Iași și Botoșani.

„La Șipote avem 6 kilometri de drum județean, practic modernizat, care asigură legătura celor dinspre Iași spre Botoșani sau dinspre Botoșani spre Iași. Aici avem astăzi un drum județean care practic vine să completeze investițiile pe care le face Consiliul Județean în zonă, fie drumul județean spre Plugari și, evident, apoi spre Botoșani sau de la Șipote, Andrieșeni, Bivolari, un drum județean și acela modernizat în această perioadă”, a explicat Costel Alexe.

Investiție de 9 milioane de lei în comuna Șipote

Acesta a subliniat că șase kilometri de drum județean fac posibil ca mai mult de 30 de mii de locuitori să beneficieze de o șansă la dezvoltare, iar în perioada următoare Consiliul Județean Iași va reuși să ajungă cu investițiile în infrastructura rutieră în cât mai multe comune din județ.

„Venim aici și cu drumuri județene modernizate. Venim aici și cu modernizarea prin pietruirea acelor sectoare de drum care încă sunt de piatră și au nevoie de investiții. Dragi locuitori, și prin Programul Național Anghel Saligny, Guvernul României investește în comuna Șipote 9 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor sătești și drumurilor comunale”, a transmis Președintele CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Articolul Președintele CJ Iași Costel Alexe: Lucrările la Axa Strategică Iași – Botoșani s-au încheiat apare prima dată în PNL media.


Source: PNL Noutati
Președintele CJ Iași Costel Alexe: Lucrările la Axa Strategică Iași – Botoșani s-au încheiat